Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Vakantiehuis Etten-Leur

Groepsaccommodatie Molenzicht is een prachtig vakantiehuis in de buurt van Etten-Leur. Op een klein half uurtje rijden, komt u aan in de bossen van natuurgebied de Brabantse Wal. Midden in dit bos is Groepsaccommodatie Molenzicht gelegen. Het vakantiehuis nabij Etten-Leur biedt dan ook veel rust en privacy. Omdat er in de omgeving voldoende te doen is, is de accommodatie bij uitstek geschikt voor families, vriendengroepen en verenigingen.

Wat gaat uw doen tijdens uw vakantie in het vakantiehuis in de buurt van Etten-Leur?

Er zijn vele mogelijkheden om er lekker op uit te gaan tijdens uw verblijf op Groepsaccommodatie Molenzicht. Zo kunt u ervoor kiezen om een mooie fiets- of wandeltocht te maken door de bosrijke omgeving. Bent u een ervaren ruiter, dan is het bij de naastgelegen Manege Molenzicht mogelijk om een heerlijke bosrit te maken door de natuur van de Brabantse Wal. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de historische binnenstad van Bergen op Zoom. Deze eeuwenoude parel is te bereiken op een kwartier fietsafstand van de accommodatie.

Ruimte voor 28 personen

Het vakantiehuis nabij Etten-Leur biedt ruimte voor 28 personen en is daarmee geschikt om vakantie te vieren met al uw vrienden en/of familie. In de woning zijn twee kinderbedjes, twee kinderstoelen en een box aanwezig, wat de accommodatie ook geschikt maakt voor kinderen. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. Op de benedenverdieping zijn meerdere douches en toiletten aanwezig. De grote keuken is van alle gemakken voorzien en de gezellige woonkamer geeft u een nostalgisch boerderijgevoel. Op de bovenverdieping zijn 6 slaapkamers aanwezig met ieder een eigen wastafel.

Vakantiehuis boeken? Neem direct contact op

Wilt u ons vakantiehuis in de buurt van Etten-Leur boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This