Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Schoolkamp

Groepsaccommodatie Molenzicht, gelegen aan het natuurgebied de Brabantse Wal, is een unieke locatie voor een schoolkamp. De boerderij is omgeven door prachtige bossen en open velden. Vanuit de tuin heeft u direct zicht op de groene omgeving. De accommodatie is ruim opgezet en biedt ruimte voor maar liefst 28 personen. Er zijn op beide verdiepingen meerdere toiletten en douches aanwezig en op iedere slaapkamer staat een vaste wastafel. De woonboerderij is zeer gezellig en is voorzien van centrale verwarming. Het nostalgische interieur van de boerderij geeft een warm huiskamergevoel.

Waarom op schoolkamp naar Groepsaccommodatie Molenzicht?

Met een oven, grote frituur, gourmetstelletjes, koelkast en vaatwasser, is de ruime keuken van alle gemakken voorzien. De woonboerderij is daarmee zeer geschikt voor een schoolklas. Vanuit Bergen op Zoom en omstreken is de accommodatie goed te bereiken per fiets en per auto. Een schoolkamp organiseren bij Groepsaccommodatie Molenzicht is dan ook goed te regelen!

Diverse leuke activiteiten voor tijdens het schoolkamp

In de directe omgeving van Groepsaccommodatie Molenzicht zijn er allerlei groepsactiviteiten te ondernemen die leuk zijn voor een schoolkamp. In Klimbos Brabantse Wal kunnen de kampdeelnemers onder begeleiding verschillende routes klimmen. Ook kan er op loopafstand van de accommodatie een partijtje bosgolf of een zeskamp worden gespeeld. Voor een spannend avontuur zijn er ook mogelijkheden voor het organiseren van een gps-tocht met opdrachten. Aan activiteiten dus geen gebrek tijdens een schoolkamp in Groepsaccommodatie Molenzicht. Geïnteresseerd? Bel 0164-236081 en boek direct of stel uw vragen.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This