Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Ruiterkamp

Bij Groepsaccommodatie Molenzicht met naastgelegen manege beleeft u een ruiterkamp op de mooist gelegen plek in Bergen op Zoom. In alle schoolvakanties organiseren wij op Manege Molenzicht driedaagse en zesdaagse ruiterkampen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het organiseren van deze kampen. Onze kampen zijn geschikt voor ruiters vanaf 10 jaar. Ook de wat oudere jeugd tot en met 18 jaar is van harte welkom.

Waarom kiezen voor een ruiterkamp bij Groepsaccommodatie Molenzicht?

Ons ruiterkamp is exclusief door de ligging midden in het bos. Er zijn volop ruiterpaden in dit natuurgebied, waardoor wij alle kanten op kunnen tijdens het paardrijden. In het ruiterkamp gaan we dagelijks buiten rijden, onder leiding van deskundige en gediplomeerde ruiters. De ruiterpaden zijn veilig en kruisen het verkeer niet. Iedere deelnemer krijgt tijdens het ruiterkamp een eigen verzorgpaard of pony, die zij elke ochtend verzorgen en poetsen. Op onze manege hebben wij zo’n 25 leuke pony’s en 25 leuke paarden (wij hebben geen klevers).

Slapen op een prachtige locatie met alles erop en eraan

Aangrenzend aan de manege zit de woonboerderij van Groepsaccommodatie Molenzicht. Dit is een mooie en gezellige accommodatie, met diverse slaapkamers voor twee of vier personen. In de locatie vindt u een ruime keuken met grote oven en frituur en buiten vindt u een prachtig terras met barbecue.

Veiligheidscertificaat door federatie van Nederlandse Rijscholen

Bij Groepsaccommodatie Molenzicht houden wij van een persoonlijke benadering. Daarom een ruiterkamp op de manege rond Bergen op Zoom uit kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. De deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld in twee of drie groepen, op basis van leeftijd en ervaring. Natuurlijk zijn wij aangesloten en goedgekeurd met een veiligheidscertificaat door de federatie van Nederlandse Rijscholen. Bent u geïnteresseerd in het ruiterkamp? Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op het telefoonnummer 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This