Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Ponykamp

Wanneer u graag op ponykamp nabij Breda wilt gaan, dan hoeft u niet lang te zoeken. Bij Groepsaccommodatie Molenzicht organiseren wij in alle schoolvakanties hét ponykamp voor de paardenliefhebber. Manege Molenzicht is een van de mooist gelegen maneges van Nederland en is aangesloten bij en gekeurd door de federatie van Nederlandse Rijscholen. De exclusieve ponykampen op onze kindvriendelijke manege zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar tot en met 18 jaar. Wij werken met kleine groepen van 20 kinderen die in leeftijd en ervaring worden gesplitst als wij gaan rijden.

Het programma van het ponykamp in de buurt van Breda

Het leukste ponykamp in de omgeving van Breda moet natuurlijk ook een gezellig en leerzaam programma hebben. Tijdens het kamp krijgt ieder kind een eigen verzorgpaard. Iedere ochtend na het ontbijt, starten we met het verzorgen van de verzorgpaarden. We gaan dagelijks buitenritten maken op leuke en veilige ruiterpaden die door het bos lopen. Dit gebeurt onder gediplomeerde, deskundige leiding. Natuurlijk kunnen leuke pony- en paardenspelletjes niet ontbreken. Deze spelletjes zijn leuk voor alle kinderen van 9 tot en met 18 jaar. Ook een nachtrit te paard is onderdeel van ons afwisselende programma.

Groepsaccommodatie Molenzicht ook leuk voor volwassen ruiters

Groepsaccommodatie Molenzicht, nabij Breda, is niet alleen een zeer geschikte locatie voor een ponykamp voor kinderen, u kunt er als volwassene ook een fijne vakantie doorbrengen. Ga bijvoorbeeld met vrienden of familie en geniet van de prachtige rustieke omgeving. Wilt u heerlijk paardrijden? In de buurt vindt u uitstekende ruiterpaden met eindeloze uitrijmogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar het uitgebreide programma van het ponykamp of wenst u meer informatie over onze manege bij Groepsaccommodatie Molenzicht, in de buurt van Breda? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This