Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Paardrijvakantie

Een heerlijke paardrijvakantie viert u bij Groepsaccommodatie Molenzicht en de aangrenzende Manege Molenzicht in Bergen op Zoom. Doordat onze accommodatie aan het natuurgebied de Brabantse Wal ligt, is een perfecte uitvalsbasis voor buitenritten met uw paard. Deze woonboerderij is eveneens geschikt voor groepen van maximaal 26 personen. Uiteraard mag u uw eigen paard meenemen naar onze locatie, maar u kunt ook op een van de vele paarden bij de manege de ruiterpaden verkennen.

Profiteer van eindeloze uitrijmogelijkheden op paardrijvakantie in Bergen op Zoom

De ruiterpaden nabij Groepsaccommodatie Molenzicht bieden eindeloze uitrijmogelijkheden. U kunt kiezen voor een standaard uitgezette ruiterroute van ongeveer 1 tot 1,5 uur of een rit naar de Woensdrechtse heide van 2 tot 3 uur. Wilt u een langere buitenrit maken, dan kunt u een rit maken naar de bossen van Huijbergen en Hoogerheide. Deze rit duurt 3 tot 6 uur. Of kies voor een rit naar de Kalmthoutse heide van 4 tot 6 uur. U kunt zelfs een rit maken naar de Kiekenhoeve in België. Deze rit duurt zo’n 4 à 5 uur. Het is aan u of u alleen op pad wilt gaan, of dat u graag een rit onder begeleiding maakt tijdens uw paardrijvakantie.

Uw viervoeter volpension op stal

Tijdens uw paardrijvakantie wordt er goed voor uw viervoeter gezorgd wanneer u overnacht in Groepsaccommodatie Molenzicht. Uw paard komt volpension op stal te staan. Dit houdt in dat alles wordt geregeld, waaronder stro, voer en stal. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een paardrijvakantie boeken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0164-236081. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This