Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Paardrijkamp

Wilt u op paardrijkamp in de omgeving van Bergen op Zoom, dan is Manege Molenzicht, onderdeel van Groepsaccommodatie Molenzicht, wellicht de locatie die u zoekt. Onze locatie is prachtig, groen en ruim. Dat heeft alles te maken met onze ligging aan de prachtige bossen van de Brabantse Wal. Direct bij de manege beginnen vele ruiterpaden, waardoor u een eindeloze hoeveelheid uitrijmogelijkheden heeft. Tijdens het ruiterkamp maken wij elke dag buitenritten op deze leuke en veilige ruiterpaden, welke niet in de buurt komen van het verkeer.

Driedaags of zesdaags paardrijkamp tijdens schoolvakanties

Wilt u dat uw zoon of dochter een onvergetelijke vakantie beleeft? Het paardrijkamp bij Groepsaccommodatie Molenzicht duurt drie of zes dagen en is geschikt voor ruiters van 10 tot en met 18 jaar. Omdat wij een persoonlijke benadering hebben, bestaat het kamp uit maximaal 20 deelnemers. De deelnemers worden aan de hand van leeftijd en ervaring zo goed mogelijk ingedeeld in groepen.

De activiteiten tijdens het paardrijkamp

Tijdens het kamp is er deskundige, gediplomeerde leiding. Ook krijgt elke deelnemer tijdens het kamp een eigen verzorgpaard, welke elke ochtend door de deelnemer wordt gepoetst en verzorgd. Wij hebben voldoende leuke paarden en pony’s op de manege. De deelnemers overnachten in onze luxe woonboerderij met slaapkamers van 2 tot 4 personen. Overdag is er voldoende tijd om de prachtige omgeving te paard te ontdekken en te genieten van de omgeving en lekker eten.

Veiligheid staat voorop

Bij Groepsaccommodatie Molenzicht vinden wij veiligheid belangrijk. Manege Molenzicht is een door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra goedgekeurde manege. Wij hebben een 3-sterren veiligheidscertificaat voor verantwoord paardrijden. Wilt u weten wat ons paardrijkamp nog meer uniek maakt? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This