Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Kamplocatie

Groepsaccommodatie Molenzicht is de groenste kamplocatie van Nederland. Aan de bossen van natuurgebied de Brabantse Wal in Bergen op Zoom, bevindt zich de prachtige woonboerderij. In deze rustige omgeving is er aan ruimte geen gebrek. Prachtige dennenbossen worden afgewisseld met zandverstuivingen en heidetuinen. Vanuit de tuin van de boerderij heeft u vrij zicht op de omgeving. Omdat de accommodatie geschikt is voor wel 28 personen, is het dé plek bij uitstek voor een schoolkamp of jeugdkamp. Bent u dus nog op zoek naar een mooie kamplocatie? Groepsaccommodatie Molenzicht staat voor u klaar!

Een top kamplocatie? Kies onze accommodatie voor uw jeugd- of schoolkamp

Groepsaccommodatie Molenzicht is centraal verwarmd en biedt plaats aan 28 personen. Deze accommodatie is dan ook zeer geschikt als kamplocatie, zoals een schoolkamp of een jeugdkamp. De gunstige kamplocatie is zowel per auto als per fiets zeer makkelijk te bereiken vanaf Bergen op Zoom en omgeving. Hierdoor weet u zeker dat alle deelnemers van het jeugdkamp of schoolkamp probleemloos bij de accommodatie komen. Ook ideaal wanneer groepsbussen vanuit verschillende locaties de deelnemers naar het jeugd- of schoolkamp brengen.

Allerlei locaties met activiteiten voor een jeugd- of schoolkamp

In de directe omgeving van groepsaccommodatie Molenzicht zijn er verschillende locaties met leuke activiteiten voor een jeugd- of schoolkamp. Denkt u bijvoorbeeld aan het onder begeleiding klimmen in een klimbos. Er is keuze uit diverse klimroutes. Hebben de deelnemers van het kamp zin in een spannende tocht, kies dan voor een gps-tocht met opdrachten of ga boogschieten. Op loopafstand is het tevens mogelijk om met de groep een partijtje bosgolf te spelen of te kanovaren. Kortom, er zijn in deze groene omgeving voldoende locaties en opties om er een zeer geslaagd jeugdkamp of schoolkamp van te maken.

Meer weten? Neem direct contact op

Wilt u meer weten over de accommodatie zelf, de locaties van de activiteiten, of de mogelijkheden voor uw jeugd- of schoolkamp? Of boekt u liever de accommodatie meteen voor het te laat is? Neem dan contact met ons op via 0164 236 081. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This