Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Kamplocatie

Groepsaccommodatie Molenzicht is de groenste kamplocatie van Nederland. Aan de bossen van natuurgebied de Brabantse Wal in Bergen op Zoom, bevindt zich de prachtige woonboerderij. In deze rustige omgeving is er aan ruimte geen gebrek. Prachtige dennenbossen worden afgewisseld met zandverstuivingen en heidetuinen. Vanuit de tuin van de boerderij, heeft u vrij zicht op de omgeving. Omdat de boerderij geschikt is voor wel 28 personen, is het dé plek bij uitstek voor een schoolkamp of jeugdkamp. Bent u dus nog op zoek naar een mooie kamplocatie? Groepsaccommodatie Molenzicht staat voor u klaar!

Schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp? Kom naar prachtige kamplocatie

Groepsaccommodatie Molenzicht is centraal verwarmd en biedt plaats aan 28 personen. Deze accommodatie is dan ook zeer geschikt als kamplocatie, zoals een schoolkamp, sportkamp of een jeugdkamp. De accommodatie is zowel per auto als per fiets zeer makkelijk te bereiken vanaf Bergen op Zoom en omgeving, waardoor alle deelnemers van het kamp te fiets naar de kamplocatie kunnen komen.

Genoeg activiteiten te ondernemen

In de directe omgeving van groepsaccommodatie Molenzicht zijn er vele activiteiten te ondernemen die leuk zijn voor een kamp. Denkt u bijvoorbeeld aan het onder begeleiding klimmen in een klimbos. Er is keuze uit diverse klimroutes. Hebben de deelnemers van het kamp zin in een spannende tocht, kies dan voor een gps-tocht met opdrachten of ga boogschieten. Op loopafstand is het tevens mogelijk om met de groep een partijtje bosgolf te spelen of te kanovaren. Kortom, er zijn in deze groene omgeving voldoende opties om er een zeer geslaagd kamp van te maken.

Meer weten? Neem direct contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op via 0164-236081. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This