Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Groepsaccommodatie Roosendaal

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de buurt van Roosendaal, dan is Groepsaccommodatie Molenzicht, gelegen in Bergen op Zoom, misschien wat u zoekt. Deze prachtige woonboerderij is gelegen aan natuurgebied de Brabantse Wal. Hierdoor is de accommodatie omgeven door dennenbossen, wat zorgt voor een heerlijk rustige sfeer. Omdat er ruimte is voor 28 personen, is deze plek uitstekend geschikt voor de hele familie. De accommodatie is nostalgisch ingericht en het gehele huis is centraal verwarmd. In de warme huiskamer staan verschillende bankstellen en de grote keuken is van alle gerei voorzien. Dit zal u een echt boerderijgevoel bezorgen.

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van de groepsaccommodatie in de buurt van Roosendaal?

Het natuurgebied de Brabantse Wal is bij uitstek geschikt om een boswandeling of een fietstocht te maken. Bij de boerderij zijn verschillende wandel- en fietsroutes aanwezig. Heeft u zin in avontuur, dan zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u gaan klimmen in het klimbos, een partijtje bosgolf spelen of gaan boogschieten. Paardenliefhebbers kunnen terecht op de manege, waar u kunt leren paardrijden. Kunt u al paardrijden, maak dan een prachtige route door de bosrijke omgeving. Nabijgelegen aan de groepsaccommodatie in de buurt van Roosendaal vindt u tevens een terras, een cafetaria en een restaurant, waar u kunt genieten van een drankje, hapje en diner.

Groepsaccommodatie Molenzicht geschikt voor jong en oud

Jong of oud, de omgeving van Groepsaccommodatie Molenzicht biedt voor ieder wat wils. Niet alleen volwassenen kunnen zich uitstekend vermaken bij de groepsaccommodatie in de omgeving van Roosendaal, ook kinderen zijn van harte welkom. Zo zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig en kunt u gebruikmaken van een box.

Meer weten over de mogelijkheden en de omgeving?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Groepsaccommodatie Molenzicht, nabij Roosendaal, of over de omgeving, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164-236081. Wij informeren u graag.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This