Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Groepsaccommodatie Breda

Groepsaccommodatie Molenzicht is gelegen op slechts een half uur rijden van Breda en is misschien wel de mooiste groepsaccommodatie nabij Breda. Deze unieke woonboerderij in Bergen op Zoom ligt aan het bekende natuurgebied de Brabantse Wal. De Brabantse Wal is een bosrijke omgeving met afwisselende landschappen. Denkt u bijvoorbeeld aan heidetuinen, dennenbossen en zandverstuivingen. De woonboerderij heeft plek voor 28 personen en is tevens geschikt voor kinderen.

De groenste groepsaccommodatie van Breda en omstreken

Groepsaccommodatie Molenzicht is direct omgeven door de natuur en biedt een zee aan rust en ruimte. Bergen op Zoom is de groenste stad van Europa en dat is niet voor niets. De gemeente heeft prachtig natuurschoon, een rijke historie en wordt goed onderhouden. Wilt u met een groep van dit natuurschoon genieten tijdens uw bezoek aan de groepsaccommodatie nabij Breda, dan is dit mogelijk. In de omgeving kunt u mooie boswandelingen en fietstochten maken. Op slechts 1 kilometer afstand bevindt zich Natuurpoort Lievensberg, waar van alles te beleven valt.

Uitstekend geschikt voor kinderen en volwassenen

Bent u gesteld op uw privacy? Vanuit de tuin met houten terras, heeft u vrij uitzicht op een grote open plek. Aan privacy dus geen gebrek! Neemt uw kinderen mee naar Groepsaccommodatie Molenzicht, in de buurt van Breda? Dan kunt u samen met de kinderboerderij ’t Appeltje of kinderboerderij De Nieuwe Drenck bezoeken. Zij zullen zich urenlang kunnen vermaken op de uitdagende speeltoestellen, terwijl u op het terras kunt genieten van een hapje en drankje.

Bent u onze volgende gast?

Wilt u onze volgende gast worden? Bekijk dan direct online de bezetting en boek uw vakantie bij Groepsaccommodatie Molenzicht, in de buurt van Breda. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This