Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Groepsaccommodatie voor 18, 20 of 24 personen

Of u nu een groepsaccommodatie voor 18, 20 of 24 personen zoekt: bij Groepsaccommodatie Molenzicht bent u op de juiste plek. Onze woonboerderij is ruim, van alle gemakken voorzien én gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving. Dus komt u met het hele voetbalteam? Viert u vakantie met de hele familie? Of wilt u met een grote groep vrienden er samen even tussenuit? Door de ruime opzet van de locatie is er een slaapplek voor iedereen.

Groepsaccommodatie Molenzicht, geschikt voor 18, 20 en 24 personen, gelegen in prachtige omgeving

Groepsaccommodatie Molenzicht is geschikt voor groepen van 18, 20 en 24 personen. Het is de locatie bij uitstek voor een familieweekend, vakantie of kamp. Omdat het ook nog eens gelegen is in een prachtige omgeving, is dit dé plek om samen vakantie te vieren. Zo ligt de woonboerderij uniek aan de Brabantse Wal. De Brabantse Wal is een bosrijk gebied met glooiende landschappen. Hierbij kunt u denken aan prachtige dennenbossen, zandverstuivingen en heidetuinen. Omdat de woonboerderij midden in de bossen ligt, vindt u op een steenworp afstand vele activiteiten die zeer geschikt zijn voor grote groepen. Maak bijvoorbeeld een mooie boswandeling of fietstocht. Wilt uw groep meer avontuur, onderneem dan een unieke gps-tocht met opdrachten.

Heerlijk barbecueën op het grote, houten terras

Het huis is warm ingericht en heeft centrale verwarming. In de warme, nostalgische huiskamer staan comfortabele bankstellen. De keuken is bovendien van alle gemakken voorzien. Zo vindt u een grote oven, grote frituur en gourmetstelletjes. Eet u liever met de hele groep buiten? Dat is ook mogelijk! Op het grote, houten terras kunt u heerlijk barbecueën.

Reserveer direct uw plekje en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie

Zoekt u dus een groepsaccommodatie voor 18, 20 of 24 personen? Reserveer onze woonboerderij dan snel en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie. Hoe? Neem contact met ons via het telefoonnummer 0164-236081. Wij heten u graag van harte welkom in Groepsaccommodatie Molenzicht!

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This