Bosrijke omgeving

Veel te doen in omgeving

Paardrijden door het bos

Blokhut vakantie

Heeft u er altijd van gedroomd om in een blokhut uw vakantie te vieren? Bij Groepsaccommodatie Molenzicht komt het sterk in de buurt. Hier vindt u namelijk een prachtige woonboerderij, midden in het Lievenbergsbos aan het bekende natuurgebied de Brabantse Wal. De boerderij is omgeven door prachtige bomen. Vanuit de riante tuin heeft u vrij uitzicht op het bos. In de tuin zijn enkele speeltoestellen en een tuinhuisje aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van het houten terras, waarop u ’s avonds kunt barbecueën.

In een blokhut vakantie vieren? Groepsaccommodatie Molenzicht biedt knusse kamers voor wel 28 personen

Lekker nostalgisch: dát is een blokhut vakantie. In de ruime woonboerderij van Groepsaccommodatie Molenzicht krijgt u hetzelfde gevoel. De inrichting van de woonboerderij is warm en gezellig. De huiskamer is nostalgisch ingericht en geeft u het echte boerderijgevoel. In de accommodatie is plek voor maximaal 28 personen, die kunnen slapen in de knusse, gezellige kamers. Ook is de accommodatie zeer geschikt voor kinderen, want er is een aantal kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Het gehele huis heeft centrale verwarming en er zijn meerdere douches en toiletten.

Ontdek de prachtige omgeving

De woonboerderij is heerlijk vertoeven, maar vergeet u vooral de omgeving niet. In natuurgebied de Brabantse Wal zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud te ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen of mountainbikes huren om een mooie fiets- of mountainbikeroute af te leggen. Doet u het liever wat rustiger aan, dan is er naast de accommodatie een mooi terras aanwezig. Hier kunt u genieten van een lekker drankje of hapje. In de nabije omgeving zijn tevens verschillende kinderboerderijen gelegen, waaronder kinderboerderij ’t Appeltje en kinderboerderij De Nieuwe Drenck. Uw kinderen of kleinkinderen zullen zich daarnaast urenlang vermaken op de speeltoestellen.

Reserveer nu en geniet

Op vakantie en het echte blokhut gevoel ervaren? Bij Groepsaccommodatie Molenzicht is voor iedereen wat te doen. Reserveer deze accommodatie nu en bel naar het telefoonnummer 0164-236081.

Openingstijden

Maandag 11:00-17:30
Dinsdag t/m Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Koopzondag 12:00-17:00
Iedere laatste zondag van de maand

Anderen bekeken ook:

Neem contact op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De omgeving

Wilt u ook bij ons verblijven?

Share This